Circulaire economie

wij zijn bewust van het verbruik en stimuleren het hergebruik

Stimuleer het circulaire systeem

 
ABOS zet zich in om de circulaire economie te stimuleren. Wij zijn een dienstverlener die werkt met natuurproducten en technische automaten. Hierdoor hebben wij te maken met materialen uit de biologische- en technische kringlopen van het circulaire systeem.
Het herbruikbaar maken van producten en grondstoffen vinden wij belangrijk. Om hieraan bij te dragen ondernemen wij onderstaande initiatieven. Bekijk het filmpje van MVO Nederland om te zien wat circulaire economie is.

Van koffiebeker tot wc-papier

 
ABOS voert de Future Smart beker die volledig te recyclen is. Dit is de eerste kartonnen beker die voor 100% opnieuw valt te herproduceren.
Door de Future Smart beker af te nemen en te hergebruiken als wc-papier draagt u bij aan een beter milieu!

 

Koffie briketten op de BBQ

 
Om bij te dragen aan de circulaire economie werken wij samen met recycle specialist SUEZ. Wij kiezen voor SUEZ omdat zij de specialist zijn in het recyclen van bio-producten.
Nu is uw koffiedik geen afval meer, maar Biobrandstof in proces! Samen met u zorgen wij ervoor dat de biologische kringloop circulair is.

Meubels van plastic bekers

 
Bewust omgaan met uw plastic afval vinden wij belangrijk. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van het Plastic Beker Recycle Systeem.
Uw plasticafval wordt door de recycle specialist verwerkt tot gloednieuwe plastic tuinmeubelen!