Circulaire economie

wij zijn bewust van het verbruik en stimuleren het hergebruik

ABOS zet zich in om de circulaire economie te stimuleren. Wij zijn een dienstverlener die werkt met natuurproducten en technische automaten. Hierdoor hebben wij te maken met materialen uit de biologische- en technische kringlopen van het circulaire systeem.
Het herbruikbaar maken van deze producten en grondstoffen vinden wij belangrijk. Daarom ondernemen we verschillende projecten waarmee wij een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

 

Tuinmeubels van plastic bekers maken

 
Bewust omgaan met uw plastic afval vinden wij belangrijk. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van het Plastic Beker Recycle Systeem. Uw plasticafval wordt door de recycle specialist verwerkt tot gloednieuwe plastic tuinmeubelen!

Koffiebekers recyclen tot wc-papier

 
ABOS voert de Future Smart beker die volledig te recyclen is. Dit is de eerste kartonnen beker die voor 100% opnieuw valt te herproduceren. Door de Future Smart beker af te nemen en te hergebruiken als wc-papier draagt u bij aan een beter milieu!

Koffiedik omzetten tot BBQ brikettens

 
Om bij te dragen aan de circulaire economie werken wij samen met recycle specialist SUEZ. Wij kiezen voor SUEZ omdat zij de specialist zijn in het recyclen van bio-producten. Nu is uw koffiedik geen afval meer, maar Biobrandstof in proces! Samen met u zorgen wij ervoor dat de biologische kringloop circulair is.

Koffiemachines reviseren 

 

Te snel afschrijven van oude koffiemachines is zonde! Met de kennis en vaardigheden van de technische dienst verlengen wij de levensduur van uiteenlopende automaten. Hierdoor stimuleren wij de technische kringloop van het circulaire systeem. Neem een kijkje in ons assortiment! 

Refurbished automaten >

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.