Circulaire economie

wij zijn bewust van het verbruik en stimuleren het hergebruik

Het circulaire systeem

 

ABOS zet zich in om de circulaire economie te stimuleren. Wij zijn een dienstverlener die werkt met natuurproducten en technische automaten. Hierdoor hebben wij te maken met materialen uit de biologische- en technische kringlopen van het circulaire systeem.
Het herbruikbaar maken van producten en grondstoffen vinden wij belangrijk. Om hieraan bij te dragen ondernemen wij onderstaande initiatieven. Met het filmpje van MVO Nederland wordt duidelijk wat circulaire economie precies inhoudt.
 

 

Van koffiebeker tot wc-papier

 

ABOS voert de Future Smart beker die volledig te recyclen is. Dit is de eerste kartonnen beker die voor 100% opnieuw valt te herproduceren.
Door de Future Smart beker af te nemen en te hergebruiken als wc-papier draagt u bij aan een beter milieu!

 

 

Plastic bekers terug als meubels

 

Als u kiest voor plastic bekers verzoeken wij u om gebruik te maken van het Plastic Beker Recycle Systeem. Dan kunnen wij samen met u de circulaire economie stimuleren en werken aan een beter milieu.
Recycle specialisten verwerken het plasticafval tot gloednieuwe plastic producten zoals wit plastic tuinmeubelen.

Plastic recyclen met ABOS

 

Café Primero briketten op de BBQ

 

Om bij te dragen aan de circulaire economie werken wij samen met recycle specialist SUEZ. Wij kiezen voor SUEZ omdat zij de specialist zijn in het recyclen van bio-producten.
Nu is uw koffiedik geen afval meer, maar Biobrandstof in proces! Samen met u zorgen wij ervoor dat de biologische kringloop circulair is.

 

Langere levensduur voor koffiemachines

 

Te snel afschrijven van oude koffiemachines is zonde! Met de kennis en vaardigheden van de technische dienst verlengen wij de levensduur van uiteenlopende automaten. Hierdoor stimuleren wij de technische kringloop van het circulaire systeem. 
Bekijk alle refurbished automaten >

 

Refurbished automaten

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.