ABOS koffie

Duurzame koffie

goede duurzame koffie is cafe primero

Duurzame koffie voor een heerlijk bakje

 
Helaas is er veel mis met de koffie industrie. In veel landen buiten Europa waar de koffiebonen worden gekweekt, worden koffieboeren zwaar onderbetaald. Dit is een mondiaal probleem. Bij ABOS onderkennen we dit en doen wij hier iets mee. Dat betekent dat wanneer u koffie bij ons bestelt, dit ook per definitie duurzame koffie is. Wij vinden het belangrijk om fairchain koffie te verkopen. Het is voor ons immers belangrijk dat boeren een eerlijke prijs voor hun product krijgen. Bestelt u koffie bij ABOS? Dan weet u dat u 'fair' bezig bent.
 

Verschillende zetmogelijkheden met duurzame koffiebonen voor bedrijven

 
De duurzame koffiebonen van ABOS zijn heerlijk. De bonen zijn op verfijnde wijze gebrand. Kiest u voor de duurzame koffie van ABOS? Dan heeft u ook nog eens veel verschillende zetmogelijkheden. De apparaten van ABOS bieden u veel mogelijkheden. Denk aan een heerlijke espresso of bijvoorbeeld een lekkere cappuccino. Het is allemaal mogelijk bij ABOS.
 

Kwaliteit gewaarborgd door ABOS: fairchain koffie

 
Kwaliteit is iets waar u altijd op kunt rekenen bij de koffie van ABOS. Wij staan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit merkt u overal in terug. De heerlijke fairchain koffie van ABOS zorgt voor een heerlijk gevoel!
 

Kies voor ABOS en wees zeker van goede koffie op kantoor

 
Heeft u interesse gekregen in de mooie koffieautomaten en duurzame koffie voor bedrijven van ABOS? Dan is het altijd een goede optie om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u wat u kwijt bent voor goede koffie en de service die daar goed bij past. Heeft u nog meer vragen over de koffieautomaten van ABOS? Neem dan contact met ons op.
U kunt mailen naar info@abos.euBellen kan ook naar 035 - 693 5626 of u vult eenvoudigweg het contactformulier in. U wordt altijd vlot en gericht geholpen bij ons. Voor u het weet, heeft u een prachtige koffieautomaat van ABOS.

Heeft u vragen over de duurzame koffie? 

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.