ABOS koffie

Espresso koffiebonen

lekkere espresso koffie uit een goede automaat

Espresso koffie voor de fijnproever

 
Wat is het verschil tussen espresso en koffie? Dat is een vraag voor de specialist: want in beginsel bestaan zowel espresso als reguliere koffie uit koffiebonen en water. Het verschil zit hem erin, dat espressobonen veel fijner gemalen worden. Daarnaast wordt er heter water gebruikt en wordt er hogere druk gebruikt bij het zetten. Hierdoor krijgt de koffie een intense en sterke smaak. Ook is de espresso een stuk sterker dan reguliere koffie. Houdt u van espresso? Kies dan voor koffieautomaten van ABOS. Hier kunt u heerlijke espresso uit halen.   
 

Goede espresso koffiebonen en meer bij ABOS

 
Bij ABOS leveren wij koffiebonen die zich perfect leveren voor een goede espresso maling. Espresso koffiebonen kopen bij ABOS is daardoor een goed idee. Ook leveren wij uiteraard de automaten waar u espresso mee kunt zetten. En weet u wat het fijne is? Veel van onze koffieautomaten lenen zich daarnaast ook voor andere soorten koffie. Het is dus maar net waar u zin in heeft!
 

Kwaliteit gewaarborgd door ABOS

 
Welke koffiebonen u ook koopt bij ABOS, u kunt rekenen op goede kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hier kunt u dus op rekenen bij bonen, automaten en service.
 

Kies voor ABOS en wees zeker van heerlijke espresso op het werk

 
Houdt u van espresso koffie? Heeft u interesse gekregen in de producten en diensten van ABOS? Dan is het altijd een goede optie om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u wat u kwijt bent voor heerlijke espresso en de service die daarbij hoort. Heeft u nog vragen over de espresso koffie en diensten van ABOS? Neem dan zeker contact met ons op.
U kunt mailen naar info@abos.eu. Bellen kan ook naar 035 - 693 5626 of u vult eenvoudigweg het contactformulier in. U wordt altijd snel en adequaat geholpen bij ons. Voor u het weet, heeft u een prachtige koffieautomaat van ABOS en drinkt u goede espresso.

Heeft u vragen over de Espresso Koffiebonen? 

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.