Verkoopautomaten

 Koffieautomaten

 

Bij ABOS hanteren wij de uitgangspunten "Continuïteit en Service". Dit betekent dat wij alleen dealer zijn van koffieautomaten die dit waarborgen. Kortom; betrouwbare koffieautomaten die ervoor zorgen dat u teverden bent en vooral blijft.

Welke koffieautomaat past binnen uw organisatie?

De koffieautomaten zijn geschikt voor een kapper in de winkelstraat tot organisaties verspreid over heel Nederland. De automaten bereiden de lekkerste koffiespecialiteiten en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en uit te breiden met verschillende accessoires.

Voor een adviesgesprek kunt u het contactformulier toesturen, dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Waterkoelers

 

In de zomermaanden is het koffie halen al snel veranderd in het halen van een koud glas water. Een koele bodemloze waterbron is hiervoor de ideale uitkomst voor op de werkvloer.

De waterkoeler die bij u op de werkvloer thuishoort!

De waterkoeler installeren wij direct op de waterborn waardoor tijdens het inschenken de waterkoeler het water filtert. Al uw personeel blijft fris en scherp dankzij een heerlijk glas filterschoon water. 

Frisdrankautomaten

 

Ook de frisdrankautomaten worden in veel gevallen GRATIS in algemene ruimtes en diverse werkgelegenheden geplaatst. 

Combineren met snoepgoed is ook mogelijk!

Met de ingebouwde koel- en voorraadsystemen kan altijd genoten worden van een gekoelde frisdrank zoals; Coca Cola, Fanta, Chocomel, Fristi of Red Bull.

Kopje koffie?

Wij nemen graag contact met u op

Kennismaken >

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.