Verkoopautomaten

Het volledige assortiment biedt vele mogelijkheden

Koffieautomaten

 

ABOS is dealer van A-merk koffieautomaten die geschikt zijn voor allerlei organisatiegroottes. De koffieautomaten bereiden de lekkerste koffiespecialiteiten met koffiebonen, freshbrew of instant koffie van Café Primero.  

Koffieautomaten specifiek voor uw bedrijf!

Koffieautomaten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en uit te breiden met verschillende accessoires. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan zodat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en de juiste keuze maakt voor uw organisatie.

 

Verse producten in een versautomaat

Versautomaten

 

De automaten voor verse producten zijn voorzien van een gezond en vers assortiment. Met deze versautomaten kunnen uw medewerkers genieten van gezonde tussendoortjes of zelfs van een volledige lunch. Ook is het mogelijk om verse maaltijden en salades in de automaat toe te voegen.

Een 24/7 volautomatische catering is de oplossing!

ABOS voorziet meerdere bedrijven van een volledig assortiment voor het ontbijt, lunch en avondeten. De variaties in maaltijden zijn uiteenlopend en bieden voor elk bedrijf een uitkomst.

Waterkoelers

 

Gekoeld water uit een waterkoeler op het werk is heel normaal geworden. Tegenwoordig zijn vaten met gefilterd water niet meer nodig, het water wordt direct tijdens het schenken gefilterd. Het grootste voordeel van onze waterkoelers is dat deze direct op de waterleiding worden aangesloten.

De waterkoeler voelt zich thuis op het werk!

Zeker in de zomermaanden is het koffie halen al snel veranderd in het halen van een koud glas water. Daarom voorzien wij onze klanten graag van gekoelde waterbronnen die in een zakelijke omgeving passen.

Koud water drinken

 

 mm

Snoepautomaten

 

De automaten met snacks zoals een Mars, Lays Chips of gevulde koek zijn ideaal om uw organisatie te faciliteren. Onze snoepautomaten worden geplaatst in algemene ruimtes en diverse werkgelegenheden. 

Combineren met frisdrank is ook mogelijk!

De verkoopautomaten zijn flexibel in te delen waardoor het vulassortiment vele mogelijkheden kent. Dankzij de grote opslagcapaciteit kunt u voor een langere tijd de hongerige trek stillen en genieten van een lekkere snack.

Frisdrankautomaten

 

De frisdrankautomaten zjin flexibel in te delen waardoor diverse formaten petflesjes en blikjes in de automaat passen. Het grootste voordeel is dat u altijd in uw werkomgeving een heerlijk gekoelde frisdrank kunt verkrijgen. 

Combineren met snoepgoed is ook mogelijk!

Geniet van frisdranken zoals Coca Cola, Fanta, Chocomel, Fristi en Red Bull. Altijd gekoeld en voldoende op voorraad dankzij de ingebouwde koel- en voorraadsystemen.

Frisdranken voor in de automaat

ABOS refurbished automaten

Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.