Verkoopautomaten

Het volledige assortiment biedt vele mogelijkheden

 Koffieautomaten

 

ABOS is dealer van A-merk koffieautomaten die geschikt zijn voor allerlei organisatiegroottes. De koffieautomaten bereiden de lekkerste koffiespecialiteiten met koffiebonen, freshbrew en instant koffie van Café Primero.  

Welke koffieautomaat past binnen uw organisatie?

Koffieautomaten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en uit te breiden met verschillende accessoires. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en maak de juiste keuze voor uw organisatie.

Versautomaten

 

Kies voor een gevarieerd en gezond assortiment met verse maaltijden, salades en sandwiches. Uw medewerkers genieten dagelijks van gezonde tussendoortjes en volledig verzorgde lunches.

Een 24/7 volautomatische catering is de oplossing!

ABOS voorziet meerdere bedrijven van een volledig assortiment voor het ontbijt, lunch en avondeten. De variaties in maaltijden zijn uiteenlopend en bieden voor elk bedrijf een uitkomst.

Waterkoelers

 

In de zomermaanden is het koffie halen al snel veranderd in het halen van een koud glas water. Een gekoelde bodemloze waterbron is hiervoor de ideale uitkomst voor op de werkvloer.

De waterkoeler die bij u op de werkvloer thuishoort!

Al uw personeel blijft fris en scherp dankzij een heerlijk glas gefilterd water. De waterkoelers filteren tijdens het schenken en worden direct aangesloten op de waterbron binnen uw organisatie.

 Snoepautomaten

 

Snoepautomaten plaatsen wij in veel gevallen GRATIS in algemene ruimtes en diverse werkgelegenheden. 

Een lekkere snack op steenworpafstand!

De verkoopautomaten met snacks zoals een Mars, Lays Chips en gevulde koeken zijn ideaal om uw organisatie te faciliteren. 

Frisdrankautomaten

 

Ook de frisdrankautomaten worden in veel gevallen GRATIS in algemene ruimtes en diverse werkgelegenheden geplaatst. 

Combineren met snoepgoed is ook mogelijk!

Met de ingebouwde koel- en voorraadsystemen kan altijd genoten worden van een gekoelde frisdrank zoals; Coca Cola, Fanta, Chocomel, Fristi of Red Bull.

Circulaire Economie

 

Door refurbished koffieautomaten opnieuw aan te bieden stimuleert ABOS de circulaire economie.

Verschillende refurbished automaten staan voor u klaar!

Na een technische controle worden de slijtagegevoelige onderdelen vervangen en is de koffieautomaat klaar voor een tweede levensduur.

Kopje koffie?

Wij nemen graag contact met u op

Kennismaken >

Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.