Machines van ABOS

Verkoopautomaten

Het volledige assortiment biedt vele mogelijkheden

Professionele koffieautomaten op kantoor

 

Bij ABOS hanteren wij de uitgangspunten "Continuïteit en Service". Daarom werken wij alleen samen met de meest betrouwbare koffieautomaten die ervoor zorgen dat u tevreden bent en blijft.
Vandaag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Onze koffieautomaten bereiden de lekkerste koffiespecialiteiten en zijn beschikbaar in vele uitvoeringen. De variatie per koffieautomaat is enorm, net zoals de mogelijkheden in accessoires.
Hierdoor kunnen we de koffiemachines voor elk benodigde capaciteit samenstellen. Bent u opzoek voor een landelijke organisatie of specifiek voor een plaatselijke onderneming? Onze koffieautomaten bieden altijd de juiste uitkomst.   

Bekijk de koffieautomaten >

Frisdrank- en Snoepautomaten op het werk

 

De frisdrank- en snoepautomaten plaatsen wij in algemene ruimtes en diverse werkplekken gratis. Wij verzorgen de automaten en dragen het financiële risico.
U heeft daarmee geen omkijken naar de automaten en u bent ten alle tijden voorzien van heerlijke dranken en snacks. Ook is het combineren van frisdranken en snacks in één automaat mogelijk, zo heeft u een compleet assortiment op één vierkante meter. 
De automaten zijn voorzien van NAYAX contactloos betaalsystemen waardoor het betalen zeer eenvoudig is en door iedereen gebruikt kan worden. Dus ook zonder kleingeld is een aankoop zo gedaan.
Lees meer over de exploitatie >

Versautomaten maken uw bedrijf efficienter

 
ABOS voorziet bedrijven van een volledig assortiment voor het ontbijt, lunch en avondeten. De variaties in maaltijden zijn uiteenlopend en bieden met verse maaltijden, salades en sandwiches voor elk bedrijf een uitkomst.
Door versautomaten te plaatsen houdt uw organisatie zich niet langer bezig met het verzorgen van dure maaltijden en cateringpersoneel. Een automatische catering is dan ook vaak de oplossing waar bedrijven naar opzoek zijn.
Het ontbijt, lunch, avondeten en zelfs drinken en snacks voor tussendoor zijn volledig verzorgd. Om een goed voorbeeld te geven nodigen wij u graag uit bij één van onze klanten. 
Vrijblijvend advies ontvangen >

Waterkoelers horen op het werk

 

In de zomermaanden is het koffie halen al snel veranderd in het halen van een koud glas water. Een koele bodemloze waterbron is hiervoor de ideale uitkomst voor op de werkvloer. 

Nooit meer waterflessen vervangen en altijd filterschoon water op het werk!

Wij installeren waterkoelers met ingebouwde waterfilters direct op de waterbron. Uw personeel blijft fris en scherp doordat er altijd koel en filterschoon water aanwezig is. 

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.