Verkoopautomaten

Het volledige assortiment biedt vele mogelijkheden

Professionele koffieautomaten op kantoor

 

Bij ABOS hanteren wij de uitgangspunten "Continuïteit en Service". Daarom werken wij alleen samen met partijen die deze uitgangspunten borgen. Kortom; betrouwbare koffieautomaten die ervoor zorgen dat u teverden bent en blijft.
In 3 stappen weet u welke koffieautomaat bij uw organisatie past >
De koffieautomaten bereiden de lekkerste koffiespecialiteiten en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen met verschillende accessoires. Door de variatie per koffiemachine zijn de automaten ideaal voor een landelijk opererende organisatie, reclamebureau of kapsalon. 

Bekijk alle koffieautomaten >

Frisdrank- en Snoepautomaten

 

De frisdrank- en snoepautomaten plaatsen wij in algemene ruimtes en diverse werkgelegenheden gratis. Wij verzorgen de automaten en dragen het financiële risico. U heeft daarmee geen omkijken naar de automaten en u bent ten alle tijden voorzien van heerlijke dranken en snacks. Ook is het combineren van frisdranken en snacks in één automaat mogelijk, zo heeft u een compleet assortiment op één vierkante meter. 

De automaten zijn voorzien van NAYAX contactloos betaalsystemen waardoor het betalen zeer eenvoudig is en door iedereen gebruikt kan worden. Dus ook zonder kleingeld is een aankoop zo gedaan. Daarbij blijven de frisdranken en snacks zoals de chocolade altijd perfect op temperatuur dankzij de ingebouwde koel- en voorraadsystemen.

Bekijk de Frisdrank- en Snoepautomaten >

Frisdrank- en Snoepautomaten

Versautomaten 

 

ABOS voorziet bedrijven van een volledig assortiment voor het ontbijt, lunch en avondeten. De variaties in maaltijden zijn uiteenlopend en bieden voor elk bedrijf een uitkomst. Een 24/7 automatische catering is dan ook vaak de oplossing waar bedrijven naar opzoek zijn. Het ontbijt, lunch, avondeten en zelfs drinken en snacks voor tussendoor zijn volledig verzorgd. 

Uw organisatie kan zich volledig focussen op de expertises en tegelijkertijd genieten van een varierend en beter assortiment met verse maaltijden, salades en sandwiches. De medewerkers voorzien van gezonde tussendoortjes en volledig verzorgde lunches geeft een positieve vibe aan de werksfeer! Als u voorbeelden wilt zien, dan is het zelfs mogelijk om langs te gaan bij één van onze klanten.  

Vrijblijvend advies ontvangen >

Verse producten in een versautomaat

Waterkoelers

 

In de zomermaanden is het koffie halen al snel veranderd in het halen van een koud glas water. Een koele bodemloze waterbron is hiervoor de ideale uitkomst voor op de werkvloer. Dankzij een heerlijk glas filterschoon water blijft uw personeel fris en scherp!

Wij installeren waterkoelers direct op de waterbron. U hoeft dus geen tonnen met water te bestellen of statiegeld te betalen, er zal altijd water zijn. Omdat het direct op de waterbron is aangesloten wordt het water tijdens het inschenken gefilterd! 

Bekijk de waterkoelers >

Koud water drinken

Contactformulier

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.