Exploitatie

Altijd compleet verzorgde totaal-oplossingen

Professionele en dagelijkse operating 

 
ABOS verzorgt in en rondom Amsterdam, Rotterdam en Utrecht totaaloplossingen voor eten- en drinkenswaren. Universiteiten, fabrieken, verzekeringen en ziekenhuizen worden volledig ontzien door onze efficiënte manier van operating.
De exploitatie van snoep- en frisdrankautomaten wordt in veel gevallen kosteloze verzorgd. Uw organisatie wordt voorzien van een volledig assortiment waarbij de verzorging en het onderhoud voor onze rekening komt. 

Ontvang de voorwaarden > 

Technologie

 

De organisatie van ABOS is operationeel sterk georganiseerd. De bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd en zeer efficiënt ingedeeld. Met Real-Time Data worden alle operationele handelingen gemonitieerd en beheert in een eigen applicatie.

De automaten worden in zeer korte tijd efficiënt ingedeeld en optimaal verzorgd!

Foto’s, codes en omschrijvingen maken een informatieoverdracht compleet waardoor het operationele proces volledig te analyseren valt. Automaten worden na het moment van plaatsing gemonitoord en op basis van de data geoptimaliseerd.

Ingrediënten

 

Alle automaten worden voorzien van een uiteenlopend A-merk assortiment. U kunt ten alle tijden genieten van de bekendste producten zoals; Coca Cola, Nestlé, Melkunie en Café Primero.

Wij hanteren het Max Havelaar, RainForest en UTZ Certified-keurmerk!

Naast de warme maaltijden, kleine snacks of gekoelde dranken is het assortiment ook aan te vullen met gezonde producten. Wilt u uw personeel gezonde tussendoortjes aanbieden vraag dan naar de mogelijkheden.

De vending ingredienten

Contactformulier

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.