Exploitatie bij ABOS

Exploitatie

Altijd compleet verzorgde totaal-oplossingen

Totaaloplossingen zonder risico's

 
ABOS verzorgt in heel Nederland totaaloplossingen voor eten- en drinkenswaren. Universiteiten, fabriekshallen, beurzen, verzekeringen, ziekenhuizen en landelijke organisaties worden dagelijks door ons verzorgd.
De exploitatie van snack- en frisdrankautomaten is in veel gevallen kosteloos. Wij dragen het financiële risico en verzorgen de automaat, terwijl uw organisatie elke dag geniet van een volledig assortiment. 

Ontvang de voorwaarden > 

Welke producten in de snack- en frisdrankautomaten

 
Het verzorgen van de automaten monitoren wij in een Real-Time Data applicatie. Dit doen wij door een statuscode, opmerking en foto van de automaat in te voeren. Met deze data optimaliseren wij de snack en frisdrankautomaten in een zeer korte tijd.
In zeer korte tijd het perfecte assortiment bij u op het werk!
Het assortiment op voorhand bepalen blijft lastig omdat een productvraag per locatie verschilt. Door de automaat te optimaliseren ontstaat het juiste assortiment met de benodigde hoeveelheden. Al snel is uw favoriete snack dus altijd op voorraad.

Energieke en gezonde producten

 
Onze snackautomaten vullen wij met verantwoorde, bekende en lekkere A-merk producten. In het assortiment vindt u onder andere de merknamen; Coca Cola, Fristi, Ice Tea, Mars, Croky, Balisto, Musli bar en nog veel meer. Bekijk het volledige assortiment

Wij hanteren het Max Havelaar, RainForest en UTZ Certified-keurmerk!

In de versautomaten verzorgen wij verse maaltijdsalades, sandwiches, kant en klare maaltijden en zuivelproducten. Om de producten vers en koel te presenteren maken wij gebruik van speciale koelsystemen. Ook wel de automatische cateraar voor uw bedrijf.  

Wilt u een automaat bij u op het werk?

Stuur het formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.