ABOS koffie

Koffieproeverij

stap in de ambachtelijke wereld van Café Primero

Proef de koffie van Café Primero

 

Verschillende koffiemelanges proeven van Café Primero? Voor uw bedrijf organiseren wij gratis een dagje in de koffiebranderij.
Tijdens de koffieproeverij ervaart u de passie van Café Primero en proeft u waarom onze koffie een gerespecteerd koffiemerk is binnen de zakelijke markt.  

Waaruit bestaat de gratis koffieproeverij?

 
Wij nemen u mee in de ambachtelijke wereld van koffie. Het vakmanschap wordt u tijdens de rondleiding met veel passie verteld. We beginnen bij de droge koffiebonen die in 40 kg. zware katoenenzakken aankomen in Nederland. Vanaf daar presenteren wij de ambacht en het vakmanschap in de branderij dat onze koffie zo goed maakt.

 

 

Welke koffiemelange past bij u?

 
Na het branden van de koffiebonen is het hoog tijd voor de smaakbeleving. Hier gaan we de karakteristieke accenten van de wereldwijde koffiebonen beproeven. U beleeft letterlijk een wereld van verschil en daar vertellen wij u graag meer over. Ook stellen wij uw zintuigen op de proef, want hier gaat u ontdekken welke koffiemelange het beste bij u past.

Stap in de koffiewereld van Café Primero

 

De koffieproeverij organiseren wij gratis voor bedrijven en instellingen. Met het leuke uitje krijgt u een goed beeld bij de organisatie, maar vooral welke koffie u het lekkerst vindt.

Vraag nu de gratis koffieproevrij aan! 

Ga samen met uw collega's een ambachtelijk uitje tegemoet!

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.