ABOS koffie

Instant koffie

Geniet van heerlijke instant koffie op het werk

Instant koffie van Café Primero 

 

De instant koffiemelanges van Café Primero zijn samengesteld om snel goede koffie te schenken. Met de instant koffie geniet u op het werk elke dag het snelst van een heerlijke kop koffie.
De instant koffie bestaat uit 100% gecertificeerde koffie afkomstig van wereldwijde koffiestreken die aangesloten zijn bij de duurzame koffie organisatie Rainforest Alliance.

De snelste kop koffie op het werk


Koffie van Café Primero is ambachtelijk vers gebrande koffie en wordt gezien als de beste koffie voor op de werkplek. Elke melange bestaat uit verschillende koffiebonen die afkomstig zijn uit wereldwijde koffiestreken. De melange selecteren en branden wij persoonlijk in onze eigen koffiebranderij.
Fast of Easy Roast zijn brandmethodes die wij keer op keer toepassen om de perfecte Café Primero blends te krijgen. Het branden doen wij in kleine batches om ervoor te zorgen dat u altijd dezelfde kwaliteit verse koffiebonen ontvangt. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorg en met respect voor mens en milieu.

Instant Koffie Benita

De Benita Instant koffie van ons huismerk Café Primero bestaat uit een evenwichtige algemene indruk met een licht medium body. De koffiesmaak is karakteristiek in termen van kracht en bitterheid waardoor een schone en neutrale nasmaak ontstaat.

Proef deze koffie >

Instant koffie Arabica

De Arabica Instant koffie van ons huismerk Café Primero bestaat uit een evenwichtige algemene indruk met een medium body. De zuurgraad in de koffiesmaak is matig gehouden waardoor een schone en neutrale nasmaak ontstaat.

Proef deze koffie >

Café Primero Special Label

De koffie van Café Primero is geschikt voor het maken van special labels. Met een eigen opdruk wordt al snel duidelijk waar uw organisatie voor staat. U kunt bijvoorbeeld een internationaal fonds of milieuorganisatie stimuleren met uw koffielabel.

Special label aanvragen > 

 

Café Primero is Duurzame koffie 

Het koffielabel Café Primero is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat. De missie van deze milieuorganisatie heeft een inspirerende boodschap. ABOS kiest voor Rainforest Alliance omdat zij biodiversiteit willen behouden en een duurzaam levensonderhoud garanderen.

Duurzaam ondernemen >
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.