Koffie Café Primero

De kwalitatief vers gebrande koffie op het werk

Koffie Café Primero is van topkwaliteit

Door jarenlange ervaring in het selecteren, branden en melangeren van de allerbeste koffiebonen, garanderen wij dat Café Primero altijd van constante topkwaliteit en ongekende klasse is. Gebrand in kleine badges met het oog op versheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Wij zijn met recht trots op het resultaat dat elke keer weer opnieuw tot z’n recht en waardering komt. Café Primero is een gerespecteerd koffiemerk binnen de zakelijke markt, wellicht dat u deze heerlijke koffie elders al eens geproefd heeft.

Cafe Primero koffie verpakking

Koffie melanges en de branderij

De passie voor kwalitatief goede koffie heeft bij ABOS ertoe geleid koffie te branden met een eigen koffiebranderij. Het koffiemerk Café Primero is tot stand gekomen door diverse koffiemelanges te proeven, te mengen en bij te schaven. Met trots presenteren wij de lekkerste espresso koffiebonen Superiore, Café Creme, Premium en Classic. Uit de instant koffie kunt u kiezen uit Arabica of Benita en voor Freshbrew koffie is Traditional een heerlijke keuze.

De koffiemelanges van Café Primero zijn van ongekende kwaliteit en afkomstig uit wereldwijde koffiestreken. De Arabica koffiebonen zijn dan ook een begrip in onze koffie.

De bonen zijn afkomstig uit koffievelden van;

  • Guatemala
  • Brazilië
  • Java  
  • Colombia
  • Ethiopië
  • Jamaica
  • Hawaï
  • Nieuw-Zeeland 
  • Australië

 

De koffiecultuur in Nederland

Wij Nederlanders drinken het meest aantal kopjes koffie per dag wereldwijd. Tijdens een werkdag worden gemiddeld vier kopjes koffie per persoon genuttigd. Het drinken van goede koffie is belangrijk en wordt nog belangrijker in de toekomst.  

Ook ABOS merkte deze verandering bij nieuwe/bestaande relaties en is nagegaan wat de verwachting is van koffie binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Al snel werd duidelijk dat;

Werkend Nederland wil goede koffie drinken, het liefst de hele dag door.

De kwaliteit van de koffiebonen en uw smaakvoorkeur vormen gezamenlijk de goede koffie. Vandaar dat Café Primero alleen de beste koffiebonen brandt en samenstelt tot verschillende melanges. Op deze wijze biedt Café Primero voor elke smaak een kwalitatief goede koffie.
 

Nederlandse koffiecultuur

Koffie melanges afmeten

Onze passie voor koffie

Bij ABOS heerst een echte koffiecultuur waarbij we regelmatig koffie voor elkaar halen. Ook wij drinken het liefst de beste koffie met de lekkerste aroma’s. Wij handelen dus uit eigen ervaring als we spreken over het stellen van hoge eisen aan kwalitatief goede koffie.

Wij weten wat geëist kan worden van de kwaliteit dankzij onze ambachtelijke kennis. De kennis is onmisbaar bij het creëren van kwaliteit en het begrijpen van een smaakvoorkeur.

Toch blijft uw smaakvoorkeur de grootste uitdaging! Wij zien dit als ons speelveld waarin wij onze klanten verrassen met onze heerlijke koffie melanges. 

Daar genieten wij van! 

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.