ABOS koffie

Koffie Café Primero

Ambachtelijk vers gebrande koffie

Lekkere koffie voor op het werk

 

Door jarenlange ervaring in het selecteren, branden en melangeren van de allerbeste koffiebonen, garanderen wij dat Café Primero altijd van constante topkwaliteit is. Gebrand in kleine badges met het oog op versheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord.
Bekijk alle koffiemelanges >
Wij zijn trots op het resultaat dat elke keer weer opnieuw tot z’n recht en waardering komt. Café Primero is een gerespecteerd koffiemerk binnen de zakelijke markt, dit proeft u meteen. 

Gratis proefplaatsing aanvragen >

Selecteren van de koffiebonen 

 
De koffiemelanges van Café Primero zijn van ongekende kwaliteit en afkomstig uit wereldwijde koffiestreken. In talrijke microklimaten en op de meest vruchtbare gronden zijn wijde vlaktes volgroeit met onze koffieplanten. 
Na het oogsten volgt het proces selecteren, wassen en drogen. Daarna worden de volle katoenenzakken verscheept vanuit landen zoals; Guatemala, Brazilië, Java, Colombia, Ethiopië, Jamaica.

 

Het branden van Café Primero

 

Door de passie voor goede koffie brandt ABOS ambachtelijk vers gebrande koffie in een eigen koffiebranderij. Onder het koffielabel Café Primero voeren wij heerlijke koffiemelanges die ontstaan door te cuppen, te mengen en bij te schaven. 
Met trots presenteren wij de lekkerste Espresso koffie Superiore, Café Creme, Premium en Classic. Voor de instant koffie kunt u kiezen uit Arabica of Benita en voor Fresh Brew koffie is Traditional een heerlijke keuze.

Benieuwd hoe de koffie smaakt?

 

Kom naar onze koffieproeverij en ervaar de smaakbeleving van onze koffiemelanges. Een leuk ambachtelijk uitje waarbij u wordt rondgeleid door de koffiebranderij!
Bekijk de Koffieproeverij >

De lekkerste koffie op het werk

 
Wij bieden GRATIS, refurbished en nieuwe koffieautomaten aan die passen in een zakelijke omgeving. De koffieautomaten van tegenwoordig bieden oneindig veel mogelijkheden en daarom geven wij persoonlijk advies bij u op locatie.
Als u eerst vrijblijvend een offerte wilt ontvangen dan kunt deze aanvragen in ons online automatenoverzicht. 
Bekijk de koffieautomaten >

 

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.