Koffie Café Primero

De koffie voor uw organisatie is

Café Primero

 

Door jarenlange ervaring in het selecteren, branden en melangeren van de allerbeste koffiebonen, garanderen wij dat Café Primero altijd van constante topkwaliteit en ongekende klasse is. Gebrand in kleine badges met het oog op versheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Ervaar de smaakbeleving tijdens een gratis koffieproeverij! 

Wij zijn trots op het resultaat dat elke keer weer opnieuw tot z’n recht en waardering komt. Café Primero is een gerespecteerd koffiemerk binnen de zakelijke markt, wellicht dat u deze heerlijke koffie elders al eens geproefd heeft.

Het selecteren van de koffiebonen 

 

De koffiemelanges van Café Primero zijn van ongekende kwaliteit en afkomstig uit wereldwijde koffiestreken. Op de meest vruchtbare gronden zijn wijde vlaktes en hoge hellingen volgroeit met koffieplanten. Deze panten groeien in talrijke microklimaten waardoor elke streek een uniek smaakprofiel heeft.

Wij werken samen met wereldwijde koffiestreken!

Na het oogsten volgt het proces selecteren, wassen en drogen dat alleen de echte professionals uitvoeren. De allerbeste koffiebonen worden daarna in volle katoenenzakken verscheept vanuit landen zoals; Guatemala, Brazilië, Java, Colombia, Ethiopië, Jamaica.

Het branden van Café Primero koffie

 

Door de passie voor goede koffie brandt ABOS ambachtelijk vers gebrande koffie in een eigen koffiebranderij. Onder het koffielabel Café Primero voeren wij heerlijke koffiemelanges die ontstaan zijn door te proeven, te mengen en bij te schaven. 

Ervaar de koffie bij u op het werk met een GRATIS proefplaatsing!

Met trots presenteren wij de lekkerste espresso koffiebonen Superiore, Café Creme, Premium en Classic. Voor de instant koffie kunt u kiezen uit Arabica of Benita en voor Freshbrew koffie is Traditional een heerlijke keuze.

 

 

Samen overstappen naar ABOS!

 

Overstapservice >

ABOS brochure⇓

De koffieautomaat voor uw bedrijf

 

Wij bieden GRATIS, refurbished en nieuwe koffieautomaten aan die passen in een zakelijke omgeving. De koffieautomaten van deze tijd bieden oneindig veel mogelijkheden. Daarom geven wij u graag advies over een geschikt apparaat bij u op locatie.

Vind uw koffieautomaat in het assortiment bij ABOS!

Met een GRATIS proefplaatsing kunt u de moderniteit en smaakbeleving bij u op het werk zelf ervaren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier toesturen.

Kopje koffie?

Wij nemen graag contact met u op

Kennismaken >

Zakelijke koffie Café Primero ABOS Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie Café Primero ABOS Exploitatie
TEST ALT

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.