Koffie Café Primero

Ambachtelijk vers gebrande koffie voor op het werk

De koffie voor uw organisatie is

Café Primero

 

Door jarenlange ervaring in het selecteren, branden en melangeren van de allerbeste koffiebonen, garanderen wij dat Café Primero altijd van constante topkwaliteit en ongekende klasse is. Gebrand in kleine badges met het oog op versheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Ervaar de smaakbeleving tijdens een gratis koffieproeverij! 

Wij zijn met recht trots op het resultaat dat elke keer weer opnieuw tot z’n recht en waardering komt. Café Primero is een gerespecteerd koffiemerk binnen de zakelijke markt, wellicht dat u deze heerlijke koffie elders al eens geproefd heeft.

Het selecteren van de koffiebonen 

 

De koffiemelanges van Café Primero zijn van ongekende kwaliteit en afkomstig uit wereldwijde koffiestreken. Tussen de bergen, op vulkanische grond zijn uitgestrekte vlaktes en hoge hellingen volgroeit met koffiestruiken. De struiken groeien in talrijke microklimaten waardoor elke streek een uniek smaakprofiel heeft.

Wij werken samen met wereldwijde koffiestreken!

Na het oogsten worden de beste koffiebonen geselecteerd, gewassen en gedroogd. Daarna worden katoenenzakken vol met koffiebonen verscheept vanuit landen zoals; Guatemala, Brazilië, Java, Colombia, Ethiopië, Jamaica.

Het branden van Café Primero koffie

 

De passie voor kwalitatief goede koffie heeft bij ABOS ertoe geleid koffie te branden met een eigen koffiebranderij. Het koffiemerk Café Primero is tot stand gekomen door diverse koffiemelanges te proeven, te mengen en bij te schaven.

Ervaar de koffie bij u op het werk met een GRATIS proefplaatsing!

Met trots presenteren wij de lekkerste espresso koffiebonen Superiore, Café Creme, Premium en Classic. Voor de instant koffie kunt u kiezen uit Arabica of Benita en voor Freshbrew koffie is Traditional een heerlijke keuze.

 

 

Samen overstappen naar ABOS!

 

Overstapservice >

ABOS brochure⇓

De koffieautomaat voor uw bedrijf

 

 Wij willen dat in elke organisatie genoten wordt van de heerlijke koffie Café Primero. Hiervoor bieden wij GRATIS, refurbished en nieuwe koffieautomaten aan die passen in een zakelijke omgeving. Wij adviseren u graag in de vele mogelijkheden.

Vind uw koffieautomaat in het assortiment bij ABOS!

Met een GRATIS proefplaatsing kunt u de moderniteit en smaakbeleving bij u op het werk zelf ervaren. Als u eerst meer informatie wilt ontvangen versturen wij u vrijblijvend een offerte.

Kopje koffie?

Wij nemen graag contact met u op

Kennismaken >

Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.