Koffie Café Primero

Ambachtelijk vers gebrande koffie

Lekkere koffie voor op het werk

 

Wij zijn trots op het resultaat dat elke keer weer opnieuw tot z’n recht en waardering komt. Café Primero is een gerespecteerd koffiemerk binnen de zakelijke markt, dit proeft u meteen. 
Proef Café Primero bij u op het werk >
Door jarenlange ervaring in het selecteren, branden en melangeren van de allerbeste koffiebonen, garanderen wij dat Café Primero altijd van constante topkwaliteit is. Gebrand in kleine badges met het oog op versheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Bekijk alle koffiemelanges >

Selecteren van de koffiebonen 

 

De koffiemelanges van Café Primero zijn van ongekende kwaliteit en afkomstig uit wereldwijde koffiestreken. Op de meest vruchtbare gronden zijn wijde vlaktes en hoge hellingen volgroeit met koffieplanten. Deze panten groeien in talrijke microklimaten waardoor elke streek een uniek smaakprofiel heeft.

Na het oogsten volgt het proces selecteren, wassen en drogen dat alleen de echte professionals uitvoeren. De allerbeste koffiebonen worden daarna in volle katoenenzakken verscheept vanuit landen zoals; Guatemala, Brazilië, Java, Colombia, Ethiopië, Jamaica.

Het branden van Café Primero

 

Door de passie voor goede koffie brandt ABOS ambachtelijk vers gebrande koffie in een eigen koffiebranderij. Onder het koffielabel Café Primero voeren wij heerlijke koffiemelanges die ontstaan zijn door te proeven, te mengen en bij te schaven. 

Met trots presenteren wij de lekkerste espresso koffiebonen Superiore, Café Creme, Premium en Classic. Voor de instant koffie kunt u kiezen uit Arabica of Benita en voor Freshbrew koffie is Traditional een heerlijke keuze.

Nederlandse koffiecultuur

Professionele koffiemachines 

 

Wij bieden GRATIS, refurbished en nieuwe koffieautomaten aan die passen in een zakelijke omgeving. De koffieautomaten van deze tijd bieden oneindig veel mogelijkheden. Daarom geven wij advies bij u op locatie over een geschikt apparaat. Ook is het mogelijk om zelf een automaat uit te zoeken en hiervoor een offerte te ontvangen. 

Vind hier uw koffieautomaat > 

 
De koffie voor op kantoor, tijdens een zakelijk gesprek en als starter van de werkdag is Café Primero. Proef de koffiemelanges in onze branderij met een gratis koffieproeverij!

 

Gratis koffieproeverij aanvragen >

Contactformulier

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.