Tenderservice

transparant en professioneel inzicht

Professioneel tender advies

 

De zoektocht naar de juiste leverancier neemt veel tijd in beslag. Vooral het verzamelen en vergelijken van informatie kan lang duren. Gebruik maken van een aanbesteding, ofwel tender kan in zo'n zoektocht structuur bieden.
U zult de juiste vragen moeten stellen om de meest relevante informatie te verzamelen en te vergelijken. Wij als expert weten welke antwoorden u nodig heeft en willen helpen bij uw zoektocht. 

 

ABOS boost uw aanbesteding

 

Wij weten waarom een tender wordt ingezet en werken daar graag aan mee. Sterker nog, veel antwoorden staan al voor u klaar!

Met ruim 22 jaar ervaring als succesvol dienstverlener heeft ABOS alvast een aantal vragen voor u beantwoord in de bedrijfsbrochure.

Vraag het de expert

 

Door een ervaringsdeskundige zoals ABOS te raadplegen kunt u veel tijd besparen. Kennismaken tijdens een heerlijk kopje koffie en vrijblijvend de mogelijkheden bespreken geeft u voldoende informatie voor een goede voorbereiding.

Expertise in één overzicht >

Checklist ABOS

Uw ideale koffiepartner selecteren

 

Efficiënt een aanbesteding opstellen en uitvoeren is niet eenvoudig. Wij als leverancier maken mee dat partijen onrealistische eisen opstellen waardoor procedures onnodig vertraging oplopen. 

ABOS heeft hiervoor "Tenderservice" ontwikkeld zodat wij organisaties kunnen adviseren en bijstaan in een goede voorbereiding. U kunt bijvoorbeeld al veel tijd besparen door uw wensen en eisen helder voor ogen te hebben, maar welke eisen zijn realistisch en wat valt er allemaal te wensen?

 

Download het artikel: Selecteer uw ideale koffiepartner

Contactformulier

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.