Tenderservice

professioneel advies van een koffie expert

Professioneel tender advies

 

De zoektocht naar de juiste leverancier is niet makkelijk. Vaak neemt het verzamelen en vergelijken van irrelevante informatie behoorlijk veel tijd in beslag. Daarom organiseren veel bedrijven een aanbesteding, ofwel een tender.
Weten welke vragen u moet stellen is de key tot een efficiënt tenderproces! 
Door zo'n zoektocht te organiseren kan het overzicht behouden worden, maar onbruikbare informatie wordt alsnog verzameld. Daarom geven wij als expert op het gebied van koffie, Tenderadvies. 

ABOS boost uw aanbesteding met bruikbare informatie

 

Wij begrijpen waarom u een tender inzet en werken daar graag aan mee. Sterker nog, veel antwoorden staan voor u klaar bij de veelgestelde vragen

Ook kunt u gratis de bedrijfsbrochure downloaden waarin ABOS ruim 22 jaar ervaring als succesvol dienstverlener met u deelt.

Uw ideale koffiepartner selecteren

 

Efficiënt een aanbesteding opstellen en uitvoeren is niet eenvoudig. Wij als leverancier maken mee dat partijen onrealistische eisen opstellen waardoor procedures onnodig vertraging oplopen. 

ABOS heeft hiervoor "Tenderservice" ontwikkeld zodat wij organisaties kunnen adviseren en bijstaan in een goede voorbereiding. U kunt bijvoorbeeld al veel tijd besparen door uw wensen en eisen helder voor ogen te hebben, maar welke eisen zijn realistisch en wat valt er allemaal te wensen?

 

Download het artikel: Selecteer uw ideale koffiepartner

Alexander,

Tijdens de aanbesteding zult u ervaren hoe een organisatie als ABOS zich kenmerkt. Ons onderscheidende vermogen is het verzorgen van continuïteit en service. Hierbij is het leveren van kwaliteit essentieel en daar bent u naar opzoek.

Graag informeer ik u hierover tijdens een kopje koffie, 

U kunt mij bereiken via 035-6935626 of info@abos.eu

Contactformulier

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.