ABOS koffie

Koffieproefplaatsing

Gratis een koffieautomaat proberen bij u op het werk

ETNA Compact

Koffieautomaat ETNA

Meer info >

FRANKE A400

Koffieautomaat Franke A400

Meer info >

Jong Duke NIO

Meer info >

WMF 1100S

Koffieautomaat WMF

Meer info >

Bekijk de koffieautomaten >

In 3 simpele stappen:
 

1.  Vraag de gratis proefplaatsing aan

 

2.  Ontvang advies met een vrijblijvende offerte

 

3.  Probeer de koffieautomaat en proef onze koffie

Koffieautomaat proberen ABOS

Stap 1 - Vraag de gratis proefplaatsing aan

Beschrijf in het bericht uw wensen en u ontvangt de offerte vandaag nog!

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht

Koffieproefplaatsing om te ontdekken wat u wilt

 
Koffie en werk: het is een ware symbiose. Voor veel mensen staat de werkdag in het teken van heerlijke koffie. Een bakje koffie bij binnenkomst, een bakje tijdens de vergadering of in de koffiepauze. Heerst er ook een echte koffiesfeer bij u op werk? Dan is het zeker het overwegen waard om eens te kijken of u een koffieautomaat op het werk gaat plaatsen.
Het is echter een redelijke investering, om een koffieautomaat te kopen. Een koffiemachine testen is dan een goede optie. ABOS biedt u de mogelijkheid om een koffiemachine gratis te proberen. Twee weken lang kunt u kijken of het inderdaad passend is voor uw bedrijf om een koffiemachine aan te schaffen.
 

Verschillende test koffiemachines voor bedrijven

 
Bij ABOS kunt u kiezen uit verschillende koffiemachines. Dat betekent dus ook dat u verschillende koffieautomaten kunt kiezen om te testen. De keuze is reuze bij ABOS koffieleverancier.
 

Kwaliteit gewaarborgd door ABOS: dat merkt u aan onze service

 
De service van ABOS is erop gericht het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dat is ook de reden dat een koffieproefplaatsing mogelijk is bij ons. Is het iets voor u? Dan kunt u vervolgens ook rekenen op heerlijke koffie voor op het werk!
 

Kies voor koffieproefplaatsing van ABOS en wees zeker van goede koffie op kantoor

 
Heeft u interesse gekregen in de koffiemachines voor bedrijven van ABOS? Dan is het altijd een goede optie om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u meteen wat u kwijt bent voor goede koffie en de service die daarbij hoort. Heeft u nog vragen over de koffieautomaten van ABOS? Neem dan zeker contact met ons op.
U kunt mailen naar info@abos.euBellen kan ook naar 035 - 693 5626 of u vult eenvoudigweg het contactformulier in. U wordt altijd snel en adequaat geholpen bij ons. Voor u het weet, heeft u een mooie koffieautomaat van ABOS op het werk.

 

 

Geniet van goede koffie op het werk, net als deze klanten:

 

Continu onderhouden

"Bij ons staan er nu 100+ machines. Omdat ze goed worden onderhouden, doen ze het nagenoeg altijd. De up-time is volgens mij 99.97%."

Facility Operation Specialist 

 

Waardevolle kwaliteit

"ABOS is een beetje duurder dan de vorige leverancier. Maar we krijgen ook veel meer! Betere koffie, betere service. Wij zijn heel tevreden."

Senior Specialist Facility Operations

 

Bewezen koffiepartner

"Wij hechten veel waarde aan partnership. ABOS is zo'n leverancier die zich keer op keer waarmaakt. Wij zijn blij met de fijne samenwerking."

Office Specialist Soft Service 

 

 

 

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.