Duurzaam ondernemen

wij nemen het initiatief om duurzamer te zijn

Café Primero koffie is duurzaam Rainforest Alliance

 
Het koffielabel Café Primero is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat. De missie van deze milieuorganisatie heeft een inspirerende boodschap. ABOS kiest voor Rainforest Alliance omdat zij biodiversiteit willen behouden en een duurzaam levensonderhoud garanderen!
MISSION RAINFOREST ALLIANCE
The Rainforest Alliance’s ambitious mission is to conserve biodiversity and ensure sustainable livelihoods by transforming land-use practices, business practices, and consumer behavior.

FairChain koffie Fairchain Foundation

 
ABOS werkt samen met de FairChain Foundation om onze koffieketen duurzamer te maken. De waarde verdeling gelijkmaken tussen de koffieproducent en koffiedrinkers is ons doel. Hiervoor is een eerlijke relatie tussen producent en consument essentieel!

De verschuiving in de koffieketen betekent ook de verschuiving van de waarde. Wij stimuleren 300% meer de ontwikkeling in koffie producerende landen en geven 20% FairChain premie aan de koffieboeren. Samen met de FairChain Foundation verbeteren wij het leven van mensen!

 

Wereldsmaken in Fairtrade thee Fairtrade International

 
Het theeassortiment van ABOS is voorzien van het Fairtrade certificaat. De milieuorganisatie stimuleert de duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden door samen te werken aan eerlijke handel. Het samenwerken en creëren van een beter leven is kenmerkend en tevens de reden waarom ABOS kiest voor een Fairtrade theeassortiment.
FOR PEOPLE. NOT FOR PROFIT.
Fairtrade Original. Pioniers sinds 1959. Onze winst is een beter leven voor de mensen met wie we samenwerken. Samen? Ja echt samen. We komen bij hen over de vloer en delen kennis met elkaar. Wij kennen de smaak van Nederland, zij de ingrediënten en recepten. Dát maakt ons ‘Original’.