Service

Klantenservice

 

De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar en service wordt vaak nog dezelfde dag geboden. De operators zijn opgeleid om eerstelijns problemen op te lossen, zonder hiervoor een service monteur in te schakelen.

De dichtstbijzijnde service monteur wordt direct ingeschakeld!

ABOS werkt met een online communicatie systeem waarmee de organisatie intern communiceert. Het communicatieproces wordt gevalideerd om u te informeren over de wijze waarop een probleem is opgelost.

Heeft u een vraag, bekijk dan de Veelgestelde vragen of bel 035 - 695 0381.

 Verzorging van automaten

 

Wij nemen het verzorgen van automaten uiterst serieus. Een automaat wordt aan de binnen- en buitenzijde grondig gereinigd. Vervolgens wordt de functionaliteit gecontroleerd en kleine reparaties direct uitgevoerd.

100% verzorging, ABOS gaat "all the way"

De kwaliteit wordt gewaarborgd door aan het einde een foto van de automaat naar de cloud te uploaden. Hier wordt een statusverslag aan toegevoegd met de uitgevoerde werkzaamheden. 

 Online bestellen

 

Bestellen vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer, dat kan bij ABOS. Overal en altijd uw bestelling plaatsen in de online webshop met uw persoonlijke bedrijfsaccount, ook dat kan bij ABOS!

Op rekening bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

U bespaart tijd met bestellen door met één druk op de knop een herhaalbestelling te doen! Ook kunt u uw bestelgeschiedenis raadplegen en verbruiksrapportages downloaden.

 Onderhoud van automaten

 

Bij de technische afdeling van ABOS werken technisch geschoolde monteurs die elk probleem oplossen. Nieuwe automaten worden grondig bestudeerd om de technische kennis te verzamelen. Vervolgens wordt op vakkundige wijze het onderhoud uitgevoerd en de technische service u aangeboden.

Het gebruikerspercentage van onze koffieautomaten is 99,8%

Ook de operators zijn opgeleid om problemen te verhelpen en klein onderhoud uit te voeren. Om problemen te voorkomen wordt twee keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt uitgevoerd. Problemen die zich voordoen worden dan ook vaak dezelfde dag nog opgelost.

Kopje koffie?

Wij nemen graag contact met u op

Kennismaken >

Zakelijke koffie Café Primero ABOS Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie Café Primero ABOS Exploitatie
TEST ALT

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.