Goede service van ABOS

Service

Technische ondersteuning en dagelijkse verzorging

Maatregelen in verband met het CORONA virus

 

Met ingang van 12-03-2020 stoppen wij per direct de verzorging van exploitatie automaten. Ook de preventieve onderhoudsbezoeken worden uitgesteld.
Dit betekent dat wij voor service, reparatie, plaatsingen of levering van ingrediënten operationeel blijven. Indien wij u voorzien van operating dan wordt u afzonderlijk naar behoefte en wens verzorgd. 
Onze mensen worden verzocht zich bij alle bezoeken te melden en instructies op te volgen. Indien u vragen heeft over onze maatregelen neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 035-6935626.

Klantenservice van ABOS 

 
Onze klantenservice kunt u via het contactformulier altijd bereiken. Ook kunt u serviceaanvragen telefonisch of per email doorgeven. Veel voorkomende storingen verhelpen wij direct per telefoon. Voor andere storingen komen wij vaak nog dezelfde dag bij u langs. 

Serviceaanvraag melden? Bel 035 - 695 0381

Wilt u meer weten over de service of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Maak dan gebruik van het contactformulier en u ontvangt al snel een antwoord van één van onze medewekers. Ook kunt u de veelgestelde vragen raadplegen bij ons op website. 

Veelgestelde Vragen >

Technische ondersteuning 

 
Bij ABOS werken alleen vakkundige en technisch geschoolde monteurs die altijd voor de uitdaging staan om zo snel mogelijk de beste oplossing te vinden. Nieuwe technische ontwikkelingen nemen wij dan ook direct onder de loep zodat de technische kennis altijd up to date is. 
De koffieautomaten bij ABOS werken 99,8% van de tijd!
Ook de operators zijn opgeleid om kleine technische problemen te verhelpen en klein onderhoud uit te voeren. Problemen die zich voordoen worden dan ook vaak nog dezelfde dag verholpen.

 

Onderhoud en goede verzorging 

 

De technische dienst van ABOS voorkomt problemen door automaten regelmatig te controleren. Wij komen 2 keer per jaar bij u langs om een preventieve onderhoudsbeurt uit te voeren aan de automaat.
Naast het onderhouden kan ABOS ook de automaat voor u verzorgen. Een van onze operators komt dan bij u langs om de automaat bij te vullen en grondig te reinigen. 
Tijdens het verzorgen van de koffieautomaat worden ook kleine mankementen direct verholpen. Waardoor de koffieautomaat zelden in storing staat. 

 

Wilt u een service aanvraag indienen?

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.