Service

Technische ondersteuning en dagelijkse verzorging

Klantenservice

 

Problemen worden vaak nog dezelfde dag verholpen. Wij proberen u ook op afstand te helpen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook zijn onze operators opgeleid met technische kennis waardoor eerstelijns problemen al snel opgelost zijn, zonder hiervoor een monteur in te schakelen.

De meest dichtbijzijnde techniqus wordt direct ingeschakeld!

ABOS werkt met een online communicatie systeem waarmee de gehele organisatie bereikt kan worden.. Het gehele communicatieproces wordt hierin gevalideerd om u te informeren over het moment en de wijze waarop een probleem is opgelost.

Verzorging van automaten

 

Wij nemen het verzorgen van automaten uiterst serieus. Een automaat wordt aan de binnen- en buitenzijde grondig gereinigd. Vervolgens wordt de functionaliteit gecontoreleerd en eventueel kleine reparaties direct uitgevoerd.

100% verzorging, ABOS gaat "all the way"

De kwaliteit wordt gewaarborgd door aan het einde een foto van de automaat naar de cloud te uploaden. Hier wordt een statusverslag aan toegevoegd met de uitgevoerde werkzaamheden. 

Online bestellen

 

Bestellen vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer, dat kan bij ABOS. U kunt wereldwijd 24/7 uw bestelling plaatsen in de online webshop met uw persoonlijke bedrijfsaccount.

Op rekening bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Met één druk op de knop doet u herhaalbestelling, bij ons bespaard u tijd met bestellen! Ook kunt u uw bestelgeschiedenis raadplegen en verbruik rapportages downloaden.

Onderhoud van automaten

 

ABOS heeft een technische afdeling in eigen beheer. Hierbij werken technisch geschoolde medewerkers die elk probleem oplossen. Nieuwe automaten worden eerst bestudeerd om de technische kennis te verzamelen. Vervolgens kan de benodigde service vakkundig u worden aangeboden.

Storingen worden vaak dezelfde dag nog opgelost!

Ook onze operators zijn opgeleid om eerste lijn storingen op te lossen. Het doel van het onderhouden is voorkomen van problemen, maar indien deze zich wel voordoen. Dan wordt zo snel mogelijk een kwalitatieve en permanente oplossing geboden.  

Exploitatie

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.