ABOS koffie

Espresso koffie

De lekkerste espresso koffie voor op het werk

Espresso koffie van Café Primero 

 

De espresso koffiemelanges van Café Primero zijn samengesteld voor de perfecte espresso, latte, cappuccino of café crème. Met deze krachtige blends geniet u elke dag van perfecte espresso koffie.
De espresso koffie bestaat uit 100% gecertificeerde koffie afkomstig van wereldwijde koffiestreken die aangesloten zijn bij de duurzame koffie organisatie Rainforest Alliance.

Espresso bonen krachtig van smaak

 
Koffie van Café Primero is ambachtelijk vers gebrande koffie en wordt gezien als de beste koffie voor op de werkplek. Elke melange bestaat uit verschillende koffiebonen die afkomstig zijn uit wereldwijde koffiestreken. De melange selecteren en branden wij persoonlijk in onze eigen koffiebranderij.
Fast of Easy Roast zijn brandmethodes die wij keer op keer toepassen om de perfecte Café Primero blends te krijgen. Het branden doen wij in kleine batches zodat u altijd dezelfde kwaliteit verse koffiebonen ontvangt. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorg en met respect voor mens en milieu.

 

Espresso koffiebonen Café Creme

De Cafe Creme koffie melange van ons huismerk Café Primero kenmerkt zich met zware texturen en houtachtige tonen. Een koffiesmaak die vrij makkelijk te drinken is en toch body en textuur mee geeft.

Proef deze koffie >

Espresso koffiebonen Superiore 

Een mooie ronde uitgebalanceerde koffie van ons huismerk Café Primero met een medium body die de titel "best seller" draagt. Brasil is in deze melange het hoofdcomponent die samen met Guatemala zorgt voor een mooie milde, licht nootachtige smaak. 

Proef deze koffie >

Espresso koffiebonen Classic

Een koffie van ons huismerk Café Primero welke zich kenmerkt door een goede balans van frisse zuren, gecombineerd met de mooie tonen van mokka en chocolade. De combinatie van onder andere het fruitige van Ethiopië en de chocolade tonen uit Brazilië zorgen ervoor dat de koffie verrassend en vol van smaak is. 

Proef deze koffie >

Espresso koffiebonen Premium

Een koffie voor liefhebbers van espresso en uitgesproken smaken. Kenmerken van deze koffie zijn body, rond en robuust van smaak. We vinden hier een combinatie van Citrusfruit gecombineerd met een diversiteit aan chocolade tinten.

Proef deze koffie >

Café Primero Special Label

De koffie van Café Primero is geschikt voor het maken van special labels. Met een eigen opdruk wordt al snel duidelijk waar uw organisatie voor staat. U kunt bijvoorbeeld een internationaal fonds of milieuorganisatie stimuleren met uw koffielabel.

Special label aanvragen > 

 

Café Primero is Duurzame koffie 

Het koffielabel Café Primero is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat. De missie van deze milieuorganisatie heeft een inspirerende boodschap. ABOS kiest voor Rainforest Alliance omdat zij biodiversiteit willen behouden en een duurzaam levensonderhoud garanderen.

Duurzaam ondernemen >
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.