ABOS koffie

Fresh Brew Koffie

Ambachtelijk vers gemalen koffie op het werk

Fresh Brew koffie van Café Primero 

 

De Fresh Brew koffiemelange van Café Primero is samengesteld voor een sterke en karaktervolle koffiesmaak. Met de vers gemalen koffiemelange geniet u op het werk elke dag van een goede kop koffie.
De Fresh Brew koffie bestaat uit 100% gecertificeerde koffie afkomstig van wereldwijde koffiestreken die aangesloten zijn bij de duurzame koffie organisatie Rainforest Alliance.

Fijn gemalen koffiebonen

 
Koffie van Café Primero is ambachtelijk vers gebrande koffie en wordt gezien als de beste koffie voor op de werkplek. Elke melange bestaat uit verschillende koffiebonen die afkomstig zijn uit wereldwijde koffiestreken. De melange selecteren en branden wij persoonlijk in onze eigen koffiebranderij.
Fast of Easy Roast zijn brandmethodes die wij keer op keer toepassen om de perfecte Café Primero blends te krijgen. Het branden doen wij in kleine batches om ervoor te zorgen dat u altijd dezelfde kwaliteit verse koffiebonen ontvangt. Dit doen wij met de grootst mogelijke zorg en met respect voor mens en milieu.

Fresh Brew Koffie Traditional

De Traditional Freshbrew koffie van ons huismerk Café Primero kenmerkt zich met de sterke en karaktervolle koffie uit Sumatra. Dit is te merken door de zware texturen en houtachtige tonen en smaken die uiteenlopen van aard- of cederachtig en kruidig tot gegist fruit en cacao.

Proef deze koffie >

Café Primero Special Label

De koffie van Café Primero is geschikt voor het maken van special labels. Met een eigen opdruk wordt al snel duidelijk waar uw organisatie voor staat. U kunt bijvoorbeeld een internationaal fonds of milieuorganisatie stimuleren met uw koffielabel.

Special label aanvragen > 

 

Café Primero is Duurzame koffie 

Het koffielabel Café Primero is voorzien van het Rainforest Alliance certificaat. De missie van deze milieuorganisatie heeft een inspirerende boodschap. ABOS kiest voor Rainforest Alliance omdat zij biodiversiteit willen behouden en een duurzaam levensonderhoud garanderen.

Duurzaam ondernemen >
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.