Privacy voorwaarden

De website www.abos.eu is eigendom van ABOS Ultimate Vending. 

Gevestigd aan Nikkelstraat 14 B 1411 AK Naarden.

ABOS is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

U kunt S. van Oostveen, de aangestelde Functionaris Gegevensbescherming van ABOS Ultimate Vending, bereiken via info@abos.eu.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

ABOS verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor specifieke doeleindes. Bijvoorbeeld zodat u gebruik kunt maken van onze dienst en/of producten kunt aanschaffen in de webshop.

De volgende gegevens worden verwerkt op basis van de onderstaande juridische grondslagen;

  • Wettelijke verplichting
  • Uitvoering van overeenkomst
  • Commercieel belang
  • Gerechtvaardigd belang

ABOS verwerkt NAW-gegevens, lever- en factuuradressen, e-mailadressen, telefoonnummer, betalingsgegevens, accountnummers, bestellingnummer, inhoud van de klacht, KvK nummer, BTW nummer, klantnummer, bestelgeschiedenis, locatie, surfgedrag, klikgedrag en gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden. Deze gegevens worden bewaard zo lang dit noodzakelijk is voor het specifieke doeleinde.

 

Persoonsgegevens van KINDERERN 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Heeft u een vermoede, neem dan contact met ons op via info@abos.eu, dan verwijderen wij de informatie.

 

Specifieke doeleindes

ABOS verwerkt uw persoonsgegevens voor specifieke doeleindes. Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen hebben voor personen.

Hieronder worden de doeleindes omschreven;

  • Financiële administratie
  • Afhandeling van bestellingen
  • Servicegerichte handelingen 
  • Marketing (direct) activiteiten
  • Uitvoering dienstverlening
  • Beveiligingsmaatregelen
  • Website optimalisatie

 

Persoonsgegevens delen

ABOS verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

Persoonsgegevens beveiligen

ABOS beschermt uw persoonlijke gegevens via verschillende beveiligingsmaatregelen. Wij maken gebruik van toegangsbeperkingen, dataversleutelingen, CRM en Cloud systems.

 

Cookies en vergelijkbare technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat. U kunt zich ten alle tijden afmelden voor de cookies in de browserinstellingen van uw apparaat.

ABOS maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Het gebruik van cookies is bedoeld voor het optimaliseren van de technische functionaliteit. Dankzij de cookies werkt de website naar behoren en worden uw voorkeursinstellingen onthouden.

 

Wijzigingen in de Privacyverklaring

De wijze waarop ABOS uw persoonsgegevens verwerkt kan wijzigen. Wij raden u daarom aan om de Privacyverklaring regelmatig door te nemen. Voor het laatst gewijzigd in mei 2018.

 

Heeft u vragen of feedback

Stuur uw vragen en opmerkingen over het onderwerp privacy naar info@abos.eu. ABOS wilt u erop wijzen dat u ten alle tijden de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens, verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u een bericht sturen naar info@abos.eu onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en adres. In vier weken zullen wij u een antwoord toesturen.

 

Zakelijke koffie Café Primero ABOS Koffie

ABOS Ultimate Vending levert uit eigen branderij de meest heerlijke koffie onder de naam Café Primero. Café Primero heeft professionele, sociale en milieu vriendelijke productie hoog in het vaandel staan. Dat maakt onze excellente koffie 100% (h)eerlijke, duurzame koffie.

Service

Met onze ervaren operators kunnen we uw automaten dagelijks verzorgen. Dankzij ons preventieve onderhoud programma (van onze Technische Dienst) worden storingen tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het probleem binnen een paar uur voor u op.

Exploitatie Café Primero ABOS Exploitatie
TEST ALT

Zonder kosten voor u toch frisdranken en versnaperingen aanbieden. De automaten worden volledig door ons verzorgd. U heeft dus geen omkijken naar kosten of beheer. Wij vertellen u hier graag meer over.

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.