Contactloos uw koffie selecteren?

Er is in de afgelopen tijd veel veranderd door de genomen maatregelen tegen het Corona virus. Het lekkere kopje koffie op het werk en het dagelijkse moment met je collega’s was ineens verdwenen. Gelukkig ontstaan er langzamerhand steeds meer manieren om te communcieren met je collega’s. Het kopje koffie wordt nog wel met elkaar gedronken, maar nu op veilige afstand. We houden afstand en houden ons dagelijks meer bezig met algemene hygiëne. 

 

Veilig uw koffie selecteren

 
We zien dat mensen zich zorgen maken vanwege de covid 19 uitbraak. We hebben geprobeerd deze zorgen met betrekking tot de koffiemachine aan te pakken. Dit niet alleen door te kijken naar het houden van afstand, maar ook het veilig kunnen selecteren van uw favoriete kopje koffie.

 

Zonder aanraking genieten van uw favoriete koffie

 
De stylus pen is hiervoor de perfecte tool en daarom stellen wij deze per direct beschikbaar. Sterker nog, per automaat geven wij één exemplaar gratis. Dus, heeft u van ons een koffieautomaat van het type EDGE, ZIA, NIO of SIRO met een touchscreen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om contactloos een keuze te maken met een speciale Stylus pen.

 

Creëer een lach met de stylus pen

 
Naast het selecteren van uw favoriete kopje koffie op het display van de koffiemachine, kunt u deze ook gebruiken om een ​​handgeschreven brief of kaart te schrijven aan iemand die u op dit moment misschien niet ziet, of minder vaak dan normaal. 
Wilt u meer collega’s blij maken? U kunt de stylus pen bestellen in onze webshop of per mail via bestel@abos.eu.
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.