De beste zetmethoden voor koffie op het werk

Werk en koffie: het kan gezien worden als een ware symbiose. Wanneer je 's morgens op het werk aankomt, is er niets zo lekker als een warm kopje koffie. Overigens geldt hetzelfde voor studeren, of voor een dagje thuis. Koffie is altijd lekker. En gelukkig zijn er uiteenlopende koffiezetmethoden. Op die manier wordt iedereen tegemoet gekomen. Zo zijn er verschillende soorten koffiebonen, verschillende manieren van koffie zetten en verschillende apparaten.

 

Koffie variaties voor de afwisseling

 
Het is lang niet meer zo, dat u op het werk enkel de welbekende 'poederkoffie' kunt drinken. Tegenwoordig is er keuze uit een waar arsenaal van koffie variaties. Heeft u even een echt opkikkertje nodig? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een espresso. Of zelfs een ristretto! Houdt u van een romige koffie? Dan lust u vast wel een café creme. Het fijne is, dat de meeste koffiezetapparaten tegenwoordig ook nog eens keuze bieden in sterkte. Je kunt, alvorens u op de 'zetknop' drukt, de sterkte bepalen. Zo kunt u goed uw cafeïne inname bepalen.
Veel mogelijkheden met koffie variaties dus. Een echte liefhebber zal zich tegenwoordig dikwijls als een kind in de snoepwinkel voelen!  
 

Verschillende soorten apparaten voor heerlijke koffie

 
Zoals gezegd bestaan er verschillende koffie variaties en koffiezetmethodes. Koffie kunt u immers op verschillende manieren zetten. Denk bijvoorbeeld aan een piston koffiemachine. Hoewel het hierbij iets langer duurt voordat uw kopje koffie klaar is, heeft u wel heerlijke verse koffie. Maar een koffieapparaat volautomaat is tegenwoordig ook een zeer goede optie. De koffie die hieruit komt is eigenlijk net zo goed en vers!  
 

Kies voor een erkende leverancier van uw heerlijke bakje koffie

 
Al meer dan 20 jaar staat ABOS bekend als succesvolle koffiepartner voor uiteenlopende organisaties. Reden genoeg dus, om te kiezen voor samenwerking met ABOS wanneer het gaat om koffie voor op uw werk!
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.