ABOS koffie

Fresh Brew Koffie Kopen

verse koffie uit professionele koffieautomaten

Fresh brew koffie voor de echte fijnproever

 
De geur van een vers gezet kopje koffie is heerlijk en kenmerkend. Veel mensen associëren deze geur met het weekend en thuis. Of bijvoorbeeld een koffietentje. Verse koffie ruikt heerlijk en heeft uiteindelijk ook de beste smaak. Maar wist u dat een heerlijke kop fresh brew koffie ook gewoon op het werk kan? De automaten van ABOS zijn goed in staat om een heerlijke fresh brew koffie te maken. De bonen en de maling zijn goed gebrand. Alles om een kopje koffie te zetten dat zoveel mogelijk lijkt op uw verse koffie thuis, of bij de koffiezaak op de hoek.
 

Verschillende soorten fresh brew koffie

 
Met de koffiemachines van ABOS kunt u veel kanten op. Komt u aan op het werk na een wat korte nacht? Dan kan een lekkere vers gezette espresso uw voorkeur genieten. Of bijvoorbeeld een heerlijke café crème. Het kan allemaal met ABOS koffieautomaten op het werk.
 

Duurzame fair koffiebonen van ABOS voor een heerlijke fresh brew

 
Duurzame koffie is belangrijk bij ABOS. Daarom maken wij enkel gebruik van fair chain koffiebonen. De boeren krijgen een eerlijke prijs van ons. Daarnaast zijn de duurzame koffiebonen perfect voor een heerlijke fresh brew koffie.
 

Kies voor ABOS en wees zeker van goede fresh koffie op kantoor

 
Heeft u interesse gekregen in de fresh brew koffieautomaten voor bedrijven van ABOS? Dan is het altijd een goede optie om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u wat u kwijt bent voor goede koffie en de service die daarbij hoort. Heeft u nog vragen over de koffieautomaten van ABOS? Neem dan zeker contact met ons op.
U kunt mailen naar info@abos.euBellen kan ook naar 035 - 693 5626 of u vult eenvoudigweg het contactformulier in. U wordt altijd vlot en gericht geholpen bij ons. Voor u het weet, heeft u een prachtige koffieautomaat van ABOS.
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.