ABOS koffie

Koffieautomaten zakelijk

ABOS verzorgt de koffieautomaten bij u op het werk

Koffie en werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Koffie wordt veel gedronken binnen de werkomgeving. Door klanten, maar uiteraard ook door het personeel. Hoe het ook zij: het is belangrijk om kwalitatieve koffie te hebben. Goede koffie komt uit een goede koffieautomaat. Zoekt u een goede koffieautomaat voor uw bedrijf? Ga dan voor de koffieautomaten voor bedrijven van ABOS. Heerlijke koffie, goede service en een uitstekend apparaat. Bij ABOS kunt u rekenen op continuïteit.
 

Verschillende zetmogelijkheden met koffieautomaten voor bedrijven

 
De koffieautomaten van ABOS kennen uiteenlopende zetmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende koffie varianten te bereiden. Denk aan espresso, café creme of bijvoorbeeld cappuccino. Daarnaast kunt u zelfs variëren in de sterkte die u kiest voor de koffie. Een normale koffie kan op die manier bijvoorbeeld sterk en minder sterk. Het is fijn om te kunnen kiezen voor de koffie waar u zin in heeft. Of het nu voor uzelf, uw medewerkers of klanten is.
 

Kwaliteit gewaarborgd door ABOS

 
ABOS levert kwalitatieve koffieautomaten voor bedrijven. Alle apparaten zijn stevig en kunnen lang mee. De degelijkheid garanderen wij u. Daarnaast levert ABOS ook service om het gebruik van de koffieautomaten goed te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoudswerkzaamheden. Op alle gebieden betaalbare kwaliteit dus.
 

Kies voor ABOS en wees zeker van goede koffie op kantoor

 
Heeft u interesse gekregen in de koffieautomaten voor bedrijven van ABOS? Dan is het altijd een goede optie om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u wat u kwijt bent voor goede koffie en de service die daarbij hoort. Heeft u nog vragen over de koffieautomaten van ABOS? Neem dan zeker contact met ons op.
U kunt mailen naar info@abos.euBellen kan ook naar 035 - 693 5626 of u vult eenvoudigweg het contactformulier in. U wordt altijd snel en adequaat geholpen bij ons. Voor u het weet, heeft u een prachtige koffieautomaat van ABOS.

Wilt u meer informatie ontvangen over zakelijke koffieautomaten? 

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.
 

 

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.