ABOS koffie

Over ons

Lees meer over onze organisatie

ABOS Ultimate Vending “Café Primero”

 

Koffie verzorgen in de zakelijke markt is een dienstverlening die ABOS Ultimate Vending al meer dan 20 jaar succesvol uitvoert. Ook voor het exploiteren van uiteenlopende vers-, frisdrank- en snackautomaten kunt u bij ABOS terecht.
Het alles omvattende totaalpakket is uniek voor soortgelijke dienstverleners. Ook het preventief onderhoud en het verlenen van de snelle service zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van de heerlijke koffie Café Primero en overige producten.

 

ABOS de organisatie

 

Automaten overal in Nederland 

 

ABOS opereert in Nederland waarbij aandacht wordt besteed aan regio’s Noord-Holland en Zuid Holland. Dagelijkse zijn monteurs en operators in en rondom Amsterdam en Rotterdam aanwezig. Om een zo goed mogelijke verzorging te hanteren is het dagelijks verzorgen geen uitzondering. Sterker nog, zelfs in de weekenden staan onze operaters tot uw beschikking.

 

Beste kwaliteit automaten en service

 

Als u voor ABOS kiest, dan kiest u voor continuïteit en service. Wij werken met koffieautomaten waarmee wij u altijd tevreden blijft. Kwaliteit heeft nou eenmaal een prijskaartje, maar onze eerlijkheid maakt wel het verschil. U wordt niet teleurgesteld in een service die te kort doet aan de valse beloftes of koffiemachines die na één jaar wekelijks storingen veroorzaken. 

Kennismaken tijdens een kopje koffie?

Stuur dit formulier toe en wij nemen direct contact met u op.

Dhr. Mevr.
Koffieautomaten
Frisdrankautomaten
Snackautomaten
Voedselverstrekkende automaten
Gratis proefplaatsing
Anders, zie bericht

 

 

Geniet van goede koffie op het werk, net als deze klanten:

 

Continu onderhouden

"Bij ons staan er nu 100+ machines. Omdat ze goed worden onderhouden, doen ze het nagenoeg altijd. De up-time is volgens mij 99.97%."

Facility Operation Specialist 

 

Waardevolle kwaliteit

"ABOS is een beetje duurder dan de vorige leverancier. Maar we krijgen ook veel meer! Betere koffie, betere service. Wij zijn heel tevreden."

Senior Specialist Facility Operations

 

Bewezen koffiepartner

"Wij hechten veel waarde aan partnership. ABOS is zo'n leverancier die zich keer op keer waarmaakt. Wij zijn blij met de fijne samenwerking."

Office Specialist Soft Service 

 

 

 

Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.