Automaten

Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag hier een offerte aan.

Koffieautomaat FRANKE A400

De verse melk opkloppen tot slagroom!

de A400 is een zeer moderne koffieautomaat die u op het werk volautomatisch voorziet van heerlijke koffie. De automaat is zeer geschikt voor de zakelijke bedrijfsomgeving en is voorzien van een strak design. Mede dankzij het grote interactieve touchscreen is de koffieautomaat zeer fijn bedienbaar. 

Franke koffiemachine,

de A400 is voorzien van een volledig automatisch reiningsysteem. Daarbij is het aanpassen van het drankmenu of de promotionele content op het display zeer eenvoudig te regelen. De automaat is van alle gemakken voorzien en maakt de lekkerste koffie specialiteiten in een handomdraai. 

 

Ontvang een offerte >

Prijs op aanvraag


Contact

We vertellen u graag meer over dit product.
Vul het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Technische specificaties

Selectiemogelijkheden

Proefplaatsing

Documenten

De A400 koffieautomaat van Franke wordt samengesteld aan de hand van uw wensen.

Met de nieuwe Franke a400 maakt u de beste Franke koffie die u ooit geproefd hebt. Dit wordt waar gemaakt door aantal succesfactoren van de gloednieuwe Franke koffiemachine:

 • Gevorderd schoonmaaksysteem: door het automatische schoonmaaksysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de Franke koffiemachine wel schoon is of niet. Het wordt uiteraard schoongemaakt met een absoluut veilig proces en eersteklas hygiëne.
 • Vlotte bediening: geen moeilijkheden meer voor u door de handige touchscreen. Zo kunt u gemakkelijk kiezen wat u wil en het wordt voor u klaar gemaakt.
 • Geavanceerde technologie: met één druk op het scherm, weet de Franke koffiemachine precies wat zij voor u moet maken.
 • Het lekkerste melkschuim: door de technologie van FoamMaster™ wordt de melk het lekkerst opgeschuimd en is met een paar seconden klaar om gedronken te worden.
 • Bruikbaar voor de lange termijn: de Franke koffieautomaat gaat lang mee en kan overal geplaatst worden. Makkelijk voor als u gaat verhuizen.

Innovatief

Doordat de Franke a400 over een touchscreen beschikt hoeft u alleen op de knop te drukken en de Franke koffie wordt voor u klaar gemaakt. Een ideaal momentje om met uw collega’s te kunnen socializen. Door de slimme technieken van de mooie Franke a400 kunnen de grootte van de inhoud van het kopje gewijzigd worden.

Gevorderd Schoonmaaksysteem

Makkelijker koffie zetten en schoonmaken kan niet met de Franke a400 koffiemachine. Wanneer u klaar bent met het drinken van uw Franke koffie kunt u in één handomdraai de Franke a400 schoonmaken. Dit kan ook nog eens op twee manieren:

1.  CleanMaster: een zelfreinigend systeem waarbij uw Franke koffiemachine snel en hygiënisch wordt schoongemaakt.

2.  EasyClean: een systeem waarbij schoonmaakvloeistof zelf toegevoegd moet worden. Dit zorgt voor een perfect resultaat.

Hieronder een aantal technische specificaties:

 • De automaat kan met gemak 100+ drankjes schenken per dag
 • Afmeting van 74 (h) x 34 (b) x 60 (d) cm
 • Een lege A400 koffieautomaat weegt 38 kg.
 • De automaat wordt met een wateraansluiting geinstalleerd
 • Eenvoudig promotionele afbeeldingen of video's up- en downloaden
 • Koffiedispenser is handmatig instelbaar
 • Groot interactief full color touchscreen met hoge resolutie 
 • De Foammaster is voorzien van de nieuwste technologiën voor het opkloppen van melk
Product toegevoegd. Bedankt voor uw bestelling.